Afbouw

Onze allround vaklieden van Lenferink Afbouw zorgen voor de afwerking van elk project.

Buitengevelisolatie

Met ons geraffineerde buitengevelisolatie systeem hebben we voor elk isolatieprobleem een oplossing op maat, van woningen tot complexe flatgebouwen. Hiermee onderscheiden we ons in de markt! Wij verzorgen gevelisolatie waarbij de buitengevel voorzien wordt van een nieuw geïsoleerd jasje, afgewerkt met stucwerk of steenstrips.

Buitengevelisolatie bespaart ruimte binnen en tegelijkertijd zorgt het voor een nieuwe uitstraling van het gebouw. Buitengevelisolatie kan het warmteverlies van de gevel met 75% beperken. Bij renovatie en nieuwbouw is dit een investering die zich direct terugbetaalt door de forse verlaging van de energiekosten. Buitengevelisolatie is energie besparen!

Stucwerk en wandafwerking

Ons team van stukadoors houdt zich bezig met een essentiële schakel in de bouw, namelijk de koppeling tussen ruwbouw en afwerking. Het vakkundig aanbrengen van deze laag is van cruciaal belang voor de eindafwerking. Deze belangrijke stap betreft onder andere stukadoren, plafondbespuiting, het leveren en aanbrengen van zandcementdekvloeren en het aanbrengen van sierpleister. Onze medewerkers zijn allen goed geschoold en allround.

Timmerwerk

Onze eigen timmerlieden kunnen zeer uiteenlopend timmerwerk voor u realiseren. Onze medewerkers zijn allen goed geschoold en allround. Lenferink kan verbouwingen geheel voor u uitvoeren. Daarnaast bieden onze timmerlieden ondersteuning bij het herstellen van houtrot en het vervangen van kozijnen, ramen en deuren. Ook voor plafonds, voorzetwanden of tussenwanden bent u bij ons aan het juiste adres. In natte of droge bouw; ons team is overal inzetbaar.